14 MART TIP BAYRAMI
20 Mart 2024

Hastanemiz 4.kat Konferans Salonunda 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle kutlama programı gerçekleştirilmiştir.
Programa; İMÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Gülfettin ÇELİK, İMÜ Tıp Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Sadrettin PENÇE, Hastanemiz Başhekimi Sayın Prof. Dr. Gürhan BAŞ, İMÜ Felsefe Bölümü AnaBilim Dalı Başkanı Sayın Prof.Dr. İhsan FAZLIOĞLU, Hastane Yönetimi ve Tüm Sağlık Çalışanları katılım sağlamıştır.
Programda; TRT Sanatçısı Doğan TANYER ve TRT Sazendeleri tarafından Türk Sanat Müziği Dinletisi icra edilmiştir.

İNSAN HAYATININ KUTSALLIĞINDAN ÖDÜN VERMEDEN, SONSUZ SABIR VE ÜSTÜN GAYRET ILE ÇALIŞAN BAŞTA HEKİMLERİMİZ OLMAK ÜZERE,
TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLAR, SAYGI VE SEVGİLERİMİZİ SUNARIZ.

• 14mart