Kan İmhalarını Sıfırlamak Mümkün Mü?
23 Ocak 2024

13.01.2022 tarihinde Hastanemiz 4. Kat Konferans Salonunda 2 No’lu Kamu Hastaneleri Başkanlığımız tarafından düzenlenen ‘‘Kan İmhalarını Sıfırlamak Mümkün Mü?’’ başlıklı eğitim paneli düzenlenmiştir.

Söz konusu eğitim paneline 2 No’lu Kamu Hastaneleri Başkanı Prof. Dr. Kamil ÖZDİL, Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Yaşar SERTBAŞ, Başhekimimiz Prof. Dr. Gürhan BAŞ, Başkanlığımıza bağlı hastanelerden Başhekim Yardımcıları, S.B.H. Müdürleri, Hemovijilans Koordinatör Hekimleri, Kan Merkezi Sorumlu Hekimleri, Kan Merkezi Sorumlu Teknisyenleri ve Hemovijilans Hemşireleri katılım sağlamıştır.

‘‘İmhaları Sıfırlamak Mümkün Mü?’’ başlıklı sunumu ile bizlerle deneyimlerini paylaşan Hastanemiz Kan Merkezi Sorumlu Hekimi ve Hemovijilans Koordinatörü Doç. Dr. Ayşe BOZKURT TURHAN’a katkılarından dolayı,  eğitim panelinin gerçekleşmesinde emeği geçen Başkanlık ve Kurum çalışanlarımıza ve ilgilerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

• GOZTEPE KAN IMHA