Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları

geahzumruthn.jpg

Zümrüt DUVAN ERKOÇ
Sağlık Bakım Hizm. Müdür Yardımcısı

1985 yılında Kırklareli’nde doğdu. İlköğrenimini Kırklareli, orta öğrenimini Keşan ve İstanbul illerinde tamamladı.
2007 yılında Marmara Üniversitesi Tıbbi Laboratuar Bölümünden, 2011 yılında Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümünden mezun oldu.

2004 yılında İstanbul’da özel bir hastanede Yoğun Bakım hemşiresi olarak meslek hayatına başladı.
2005 ve 2013 yılları arasında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Klinikleri hemşireliği yaptı.

04.04.2013 ve 13.11.2310 tarihleri arasında İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hemşirelik Hizmetleri Koordinatörlüğü görevinde bulundu.

14.11.2013 tarihinde İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

01.01.2015 tarihinden itibaren Hasta Hizmetleri ve Sağlık Otelciliği Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

2011 yılında Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Pedagojik Formasyon Eğitim Programına katılarak sertifika aldı.

2012 yılında başladığı Marmara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Bitki Hastalıkları ve Mikrobiyoloji A.B.D. ’deki yüksek lisans eğitimi devam etmekte olup;
2013 yılında başladığı Beykent Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi yüksek lisans programını tamamladı.