Hastane Aylık Bilimsel Toplantıları: Tütün Endüstrisi ve Tütün Bağımlılığı ile Mücadele
30 Mayıs 2024

31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü dolayısıyla Hastanemizde gerçekleştirilen ‘‘Tütün Endüstrisi ve Tütün Bağımlılığı’’ konulu bilimsel seminerimiz, Başhekimimiz Sayın Prof. Dr. Gürhan BAŞ, sağlık çalışanlarımız ve halkımızın katılımıyla başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Sigara bağımlılığı ve tütün zararları hakkında farkındalık oluşturmak için, halkımıza yönelik solunum fonksiyon testleri yapılarak, sigara içip bırakmak isteyenlere sigara bırakma polikliniğimize randevu verilmiştir.

Moderatörlüğünü Başhekim Yardımcımız Sayın Uzm. Dr. Sacit İÇTEN ve Aile Hekimliği AD Başkanı Sayın Prof. Dr. Mehmet SARGIN’ın yaptığı bilimsel seminerimizde, Göğüs Hastalıkları AD Başkanı Sayın Prof. Dr. Esra YAZAR ve Aile Hekimlerimizden Sayın Doç. Dr. Hacer Hicran MUTLU günün anlam ve önemine istinaden bilgilendirici ve bilimsel sunumlarını gerçekleştirip, oturum sonundaki tartışmalar ile katılımcıların soruları cevaplandırılmıştır.

Eğitim etkinliğimizin sonunda polikliniğimize başvurarak sigara bırakmayı başarmış kişilere takdir belgeleri verilmiştir.

tutun